9.2/10 uit 221 reviews

Instapbad

Met een instapbad stapt u makkelijk in en uit bad, dankzij de lage instap en de deur. De deur kunt u openen als u het bad instapt en sluiten als u er in zit. Vind uw ideale instapbad bij MAX Badkamers. Onze installateurs plaatsen hem binnen één dag zodat u er snel gebruik van maakt.

Afbeelding

Wat is een instapbad?

Een instapbad is een bad (in combinatie met een douche) met deurtje. Dit deurtje opent u heel eenvoudig als u het bad instapt. Als u gebruik maakt van het bad of de douche, sluit u het deurtje gemakkelijk. Dankzij de innovatieve magneetkracht van ons model, sluit het deurtje zeer goed af zodat er geen water lekt.

Bij het instapbad plaatsen we wandpanelen op uw tegels en maken we geen gebruik van houtwerk. Deze wandpanelen zijn van Duitse en Nederlandse kwaliteit. De wandpanelen hoeft u na het douchen en badderen niet af te drogen, deze drogen namelijk vanzelf. U kunt daarnaast ook kiezen voor een antislipvloer zodat u veilig kunt douchen en badderen.

Instapbad met douche

Bent u gehecht aan uw bad, maar wordt het steeds lastiger om in en uit bad te stappen? In een kleine badkamer is het instapbad met douche van MAX badkamers de perfecte 2-in-1 oplossing. In een instapbad met douche baddert én doucht u veilig. Een instapbad heeft een relatief lage instap, waardoor in- en uitstappen veel eenvoudiger wordt.

Ontdek de mogelijkheden voor uw badkamer en geniet van het gemak en de veiligheid van een instapbad met douche.

Afbeelding

Een instapbad in 1 dag

We begrijpen dat u niet zit te wachten op een verbouwing met veel puin en stof, waardoor u dagenlang uw badkamer niet kunt gebruiken. Gelukkig kan een instapbad van MAX Badkamers al binnen één dag geplaatst worden.

Voordat onze ervaren monteurs bij u langskomen, kunt u ’s ochtends gewoon nog douchen of in bad gaan. De volgende dag stapt u direct in uw nieuwe instapbad met douche. U geniet snel van uw vernieuwde badkamer zonder lange verbouwingsperikelen.

inloopdouche-na

Een seniorenbad met deur​

Een instapbad met deur is een oplossing voor mensen die slecht te been zijn. U stapt zonder gevaar uw bad in en uit. Hoe veiliger uw badkamer is, hoe langer u mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Dat is wel zo fijn.

Het instapbad kunnen wij voor senioren bovendien voorzien van antislipcoating. Zo wordt het risico op uitglijden nog kleiner. Wilt u uw complete badkamer toegankelijk maken? Dan transformeren we uw badkamer tot senioren badkamer.

Voordelen van een instapbad

Een instapbad heeft verschillende voordelen. Dankzij de lage instap en deur stapt u eenvoudig het bad in en uit, zonder te hoeven klimmen of grote stappen te maken. Zodra u in het bad staat, sluit u de deur en kunt u ontspannen zonder zorgen over uitglijden. Het instapbad vergroot uw zelfredzaamheid.

Met een instapbad geniet u van het comfort van een vol bad, zonder de gebruikelijke moeite om erin te komen. Een bad nemen is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Het warme water helpt spieren te ontspannen en kan pijn verlichten.

Het traject van een nieuw instapbad

 1. Bekijk onze gratis brochure. In het magazine staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een nieuw instapbad van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
 2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies.
 3. We gaan uw badkamer inmeten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
 4. We bereiden de renovatie voor. We kopen materialen in en spreken met u een datum af om de renovatie uit te voeren.
 5. We demonteren uw oude situatie. Al het oude materiaal voeren wij af.
 6. We monteren uw nieuwe, veilige en comfortabele instapbad. Een deelrenovatie doen wij in één dag.
 7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

Adviesgesprek over een instapbad

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een instapbad? Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijgaand formulier in te vullen. Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

 • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Focus op veiligheid en comfort
 • Levensloopbestendig
 • 24/7 bereikbaar voor service
adviesgesprek

Over MAX Badkamers

MAX badkamers is opgericht in 2014. Wij zijn begonnen als familiebedrijf en zijn uitgegroeid tot een mooi bedrijf, waar inmiddels niet meer alleen familie werkt. Onze kernwaarden zijn comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Als badkamerspecialist komen we samen met u tot een mooie, comfortabele en veilige oplossing.

Afbeelding

Ja, ik wil graag gratis thuisadvies!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Focus op veiligheid en comfort
 • Levensloopbestendig
 • 24/7 bereikbaar voor service

Adviesgesprek aanvragen

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl