9.2/10 uit 221 reviews

Inloopdouche

Bij MAX Badkamers vindt u allerlei inloopdouches. Zo vindt u er altijd een die past bij uw badkamer. Onze installateurs plaatsen binnen een dag uw nieuwe inloopdouche en laten hem bezemschoon achter, zodat u snel weer veilig kunt douchen.

Afbeelding

Wat is een inloopdouche?

Een inloopdouche is een douche zonder drempels of opstapjes. Dit betekent dat u er gemakkelijk in en uit kunt lopen. De inloopdouches van MAX Badkamers bevatten bovendien een antislip-douchevloer. De inloopdouches zijn ruim en veilig en passen perfect in elke moderne badkamer. Met een inloopdouche maakt u van douchen een ontspannen en veilige ervaring, elke dag weer. Een badkamer met inloopdouche is prettig voor ouderen of mensen die moeite hebben met bewegen.

Wij vervangen uw oude douchebak door een inloopdouche, zodat u weer makkelijk uw douche betreedt. Of ga van bad naar douche in één dag.

Inloopdouche in 1 dag

MAX Badkamers plaatst in één dag uw nieuwe inloopdouche. Zo hoeft u niet lang te wachten om weer heerlijk te kunnen douchen. Onze experts werken snel en schoon. Na de installatie laten ze geen stof of rommel achter. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe inloopdouche.

inloopdouche

Inloopdouche laten plaatsen door MAX Badkamers

Onze eigen installateurs plaatsen uw nieuwe comfortabele inloopdouche met minimaal stof, hak- en breekwerk. Uw oude douche of bad wordt door de installateurs afgevoerd, zodat u daar geen omkijken meer naar hebt. Wij ontzorgen u volledig op de dag van plaatsing.

We plaatsen wandpanelen over bestaande tegels. Het voordeel hiervan is dat u minimaal ruimteverlies hebt in uw badkamer. Hierdoor kunnen wij al binnen één dag uw nieuwe inloopdouche plaatsen.

‘s Morgens, voordat de installateurs komen, kunt u nog rustig douchen. De volgende dag kunt u al gebruikmaken van uw nieuwe en veilige comfortdouche. Dat is wel zo fijn.

Bij MAX Badkamers bent u verzekerd van een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Bekijk ons assortiment en/of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Dit is gratis en vrijblijvend. Wij denken graag met u mee.

De voordelen van een comfortdouche

Wat is er zo ‘comfortabel’ aan een comfortdouche? Een goede comfort- of inloopdouche heeft meerdere voordelen. De comfortdouche wordt volledig op uw wensen afgestemd. We maken de douche op maat, daardoor past deze altijd in uw badkamer. Wilt u graag een regendouche of stortdouche? Een douche-wc erbij? Of liever een Sunshower, met infrarood- en eventueel uv-licht? Het kan allemaal. Voor accessoires, zoals shampoo-korfjes, kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment.

Bij MAX Badkamers gebruiken we uitsluitend Duitse en Nederlandse producten. De comfortdouches van MAX Badkamers zijn van hoogwaardige kwaliteit.

De glaswanden van de inloopdouche zijn gemaakt van helder veiligheidsglas. U kunt ervoor kiezen deze af te laten werken met een antikalkbehandeling, wat resulteert in minimaal onderhoud. De douchevloer van de comfortdouche heeft een lage instap, zodat u veilig de douche in loopt, met minimaal risico op vallen bij het in- en uitstappen. Door de antislipvloer in de douche beperken we het risico op uitglijden. Zo creëren we samen een senioren badkamer waar u veilig kunt douchen.

Bij MAX Badkamers kunt u voor diverse extra’s kiezen rondom uw inloopdouche. Kies bijvoorbeeld voor een geïsoleerde kraan, die ingesteld wordt op een maximum temperatuur, zodat u zich niet brandt en veilig kunt douchen.

Het traject van een inloopdouche

 1. Bekijk onze gratis brochure. In het magazine staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een nieuwe inloopdouche van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
 2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij adviseren u gericht op uw specifieke situatie.
 3. We gaan uw badkamer inmeten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
 4. We bereiden het plaatsen van de inloopdouche voor. We kopen materialen in en spreken een datum af om de renovatie uit te voeren.
 5. We demonteren uw oude situatie. Al het oude materiaal voeren wij af.
 6. We monteren uw nieuwe inloopdouche. De oude situatie maakt nu plaats voor een comfortabele en veilige nieuwe ruimte.
 7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

Adviesgesprek over inloopdouche

Bent u nieuwsgierig geworden naar mogelijkheden rondom een inloopdouche voor senioren? Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door het online formulier in te vullen. Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Focus op veiligheid en comfort
 • Levensloopbestendig
 • 24/7 bereikbaar voor service
adviesgesprek

Over MAX Badkamers

MAX Badkamers is opgericht in 2014. Wij zijn begonnen als familiebedrijf en zijn uitgegroeid tot een mooi bedrijf, waar inmiddels niet meer alleen familie werkt. Onze kernwaarden zijn comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Samen met u komen we als badkamerspecialist tot een mooie, comfortabele en veilige oplossing.

inloopdouche-na

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

 • 31 pagina's vol met inspiratie
 • Met voor- en nafoto’s van onze klanten
 • 10.000+ tevreden klanten gingen u voor
 • Ontvang direct een kortingscode t.w.v. maximaal € 750

Waar mag de brochure naartoe?

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl