9.2/10 uit 221 reviews

Kosten nieuwe badkamer

Het vernieuwen van uw badkamer brengt kosten met zich mee. Deze kosten worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de keuze van materialen en optionele toevoegingen.

Afbeelding

Nieuwe badkamer: wat zijn de kosten?

Als u uw badkamer vernieuwd, dan komen daar kosten bij kijken. De totale kosten voor een nieuwe badkamer zijn afhankelijk van uw wensen en de omvang van de badkamerrenovatie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deelrenovatie of een complete renovatie. Ook kunt u kiezen voor extra opties, zoals een Sunshower of een antislipvloer door de gehele badkamer.

inloopdouche-na
inloopdouche-na

Deelrenovatie of complete renovatie

Bij MAX Badkamers kiest u voor een complete renovatie van uw badkamer of voor een deelrenovatie. Als uw huidige bad niet meer voldoet aan uw wensen, misschien omdat u er niet meer veilig in kunt stappen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een instapbad. Of u wilt graag een inloopdouche. De omvang van de renovatie bepaalt de kosten van de nieuwe badkamer.

inloopdouche

Extra opties

Bij MAX Badkamers kunt u kiezen voor extra opties, zodat uw nieuwe badkamer volledig voldoet aan uw wensen. De inloopdouche heeft standaard een hoogwaardige antislipvloer, maar u kunt er voor kiezen om een antislipvloer door de gehele badkamer te laten leggen. Of misschien wilt u wel een Sunshower plaatsen in uw inloopdouche. Een andere optie is om een droger toe te voegen aan uw nieuwe douche wc.

Er zijn nog veel meer opties. U kunt al uw wensen aangeven bij ons tijdens een gratis adviesgesprek. Op basis van uw wensen stellen wij een offerte op. Deze offerte delen we met u voordat we uw nieuwe badkamer monteren. Zo weet u precies wat de nieuwe badkamer gaat kosten.

inloopdouche

Kosten van een nieuwe badkamer inclusief montage

De totale kosten van een nieuwe badkamer bij MAX Badkamers zijn inclusief montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw badkamer veilig wordt gemonteerd. De looproute van uw voordeur naar de badkamer dekken zij af, zodat het huis schoon en onbeschadigd blijft.

De monteurs demonteren uw oude badkamer. Afval voeren zij voor u af, zodat u dat niet meer zelf hoeft te doen. Vervolgens monteren ze uw nieuwe badkamer en deze laten ze bezemschoon achter.

Gemiddelde kosten nieuwe badkamer

Een complete badkamer renoveren wij al vanaf € 18.995,-. Een deelrenovatie plaatsen wij al vanaf € 4495,-. Afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften, kunnen uw kosten hoger of lager uitvallen. Tijdens dit adviesgesprek komt onze adviseur bij u langs en bespreken wij al uw wensen. Ook wordt er gekeken naar uw huidige badkamer. Op basis van het adviesgesprek maken wij een offerte op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Samen met u realiseren we uw veilige en comfortabele droombadkamer, waar u nog jarenlang van geniet.

Ja, ik wil graag gratis thuisadvies!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
  • Focus op veiligheid en comfort
  • Levensloopbestendig
  • 24/7 bereikbaar voor service

Adviesgesprek aanvragen

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl