9.2/10 uit 221 reviews

Badkamer met inloopdouche

Een inloopdouche is veilig en comfortabel, omdat hij geen hoge instap heeft. De inloopdouches van MAX Badkamers hebben een antislipvloer. Een badkamer met inloopdouche van MAX Badkamers is comfortabel én mooi. Vind inspiratie voor uw eigen badkamer met inloopdouche.

Afbeelding

Badkamer met inloopdouche kopen?

Een badkamer met een inloopdouche is veilig en comfortabel. Deze douches hebben namelijk geen hoge instap. Bovendien bevatten de inloopdouches van MAX Badkamers een antislipvloer. Dit zorgt voor extra grip onder de voeten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een badkamer met inloopdouche bij u thuis? Vraag telefonisch of via ons online contactformulier eenvoudig een adviesgesprek aan. Een van onze adviseurs komt bij u op bezoek om uw wensen te bespreken. We kijken direct naar de mogelijkheden bij u thuis. Na het adviesgesprek ontvangt u een offerte. Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Inspiratie voor een badkamer met inloopdouche

Zoekt u inspiratie voor uw nieuwe badkamer met inloopdouche? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra handgrepen en een zitje in de douche voor meer comfort en veiligheid. Of voeg een Sunshower toe aan uw douche. Bekijk onderstaande afbeeldingen voor inspiratie. Op zoek naar meer inspiratie? Vraag onze gratis brochure aan.

Badkamer met inloopdouche in één dag

Bestelt u een badkamer met inloopdouche bij MAX Badkamers? Onze ervaren monteurs renoveren uw inloopdouche binnen één dag. Dat betekent dat u ‘s ochtends kunt douchen onder uw oude douche en de volgende dag onder uw nieuwe douche. Wilt u meerdere onderdelen in uw badkamer renoveren? Dan wordt het een complete badkamerrenovatie. Dit doen we al vanaf twee dagen.

Kleine badkamers met inloopdouche

Heeft u een kleine badkamer? Door slimme indelingen kunt u vaak alsnog een inloopdouche plaatsen. De inloopdouche zorgt ervoor dat u geen hoge instap meer heeft en gemakkelijk uw douche in loopt. Daarnaast kunnen glazen douchewanden uw badkamer groter laten lijken.

Afbeelding

Luxe badkamers met inloopdouche

Kies voor een badkamer waar comfort en design samenkomen. Een ruime inloopdouche vergroot vrijheid en bewegingsgemak. U kunt kiezen voor hoogwaardige materialen die uw badkamer een elegante uitstraling geven.

Afbeelding

Het traject van een badkamer met inloopdouche kopen

Wij werken met een vaste werkwijze als we een complete badkamer renoveren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  1. Bekijk onze gratis brochure. In de gids staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een badkamer met inloopdouche in één dag van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
  2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij adviseren u gericht op uw specifieke situatie. Dit advies is gratis en vrijblijvend.
  3. We komen langs om uw badkamer in te meten. Zo weten we precies wat we kunnen verwachten.
  4. We bereiden de badkamerrenovatie voor. We kopen materialen in en spreken een datum af om de inloopdouche in een dag te plaatsen.
  5. We demonteren uw oude douche. Al het oude materiaal voeren wij af, zodat u hier geen omkijken meer naar hebt.
  6. We monteren uw nieuwe badkamer met inloopdouche.
  7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar.
Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl