9.2/10 uit 221 reviews

Inloopdouche in 1 dag

Bent u op zoek naar een veilige inloopdouche die snel wordt geplaatst? MAX badkamers helpt u. Wij plaatsen uw inloopdouche binnen één dag, zodat u dezelfde avond nog kunt douchen. U leest hier meer over de kosten van een inloopdouche in één dag en over het traject.

inloopdouche

Van douche naar inloopdouche

Voldoet uw huidige douche niet meer aan uw wensen of behoeften, bijvoorbeeld omdat hij een te hoge instap of een gladde vloer heeft? Of vindt u het steeds moeilijker om uw douche schoon te houden?

Dankzij onze inloopdouche zonder drempels en opstapjes kunt u hem gemakkelijk in- en uitlopen. We vervangen uw bad of douchebak door een inloopdouche. De inloopdouches zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten. We plaatsen wandpanelen tegen uw bestaande muur en gebruiken geen voegen. Hierdoor is uw nieuwe inloopdouche gemakkelijk schoon te maken en blijft hij altijd mooi.

Afbeelding
Afbeelding

Kosten van een inloopdouche in één dag

We leveren voor iedere klant maatwerk. Daarom is op voorhand een exacte prijs inschatten voor een inloopdouche in één dag lastig. De prijs wordt beïnvloed door allerlei factoren, zoals materiaalkeuze en afmetingen. Ook kunt u nog voor allerlei extra’s kiezen, zoals een Sunshower.

Tijdens een adviesgesprek bij u thuis stellen wij aan de hand van uw wensen een offerte voor u op. Dit adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. U weet na deze offerte exact wat het plaatsen van de inloopdouche gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Zo betaalt u nooit te veel. De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Het traject van een inloopdouche in één dag

 1. Bekijk onze gratis brochure. In de gids staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een nieuwe inloopdouche in één dag van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
 2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij adviseren u gericht op uw specifieke situatie.
 3. We gaan uw badkamer inmeten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
 4. We bereiden het plaatsen van de inloopdouche in één dag voor. We kopen materialen in en spreken een datum af om de renovatie uit te voeren.
 5. We demonteren uw oude douche. Het oude materiaal voeren wij af.
 6. We monteren uw nieuwe inloopdouche in één dag. De oude douche maakt nu plaats voor een comfortabele en veilige nieuwe inloopdouche.
 7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

Daarom kiest u voor MAX Badkamers

De levertijd van onze materialen is vier weken. Dit betekent dat u heel snel een seniorendouche kunt laten plaatsen. Bij MAX Badkamers voeren we binnen één dag een deelrenovatie uit. Een volledige badkamerrenovatie doen wij al vanaf twee dagen. Onze adviseurs staan 24/7 voor u klaar voor service.

Afbeelding

Ja, ik wil graag gratis thuisadvies!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Focus op veiligheid en comfort
 • Levensloopbestendig
 • 24/7 bereikbaar voor service

Adviesgesprek aanvragen

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl