9.2/10 uit 221 reviews

Badkamerrenovatie

Wilt u een nieuwe, veiligere badkamer? Dan bent u bij MAX Badkamers aan het juiste adres. Bij een badkamerrenovatie komt er veel om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van uw wensen, het budget en de verbouwing zelf. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over het renoveren van uw badkamer en de kosten ervan. We komen ook graag langs voor gratis thuisadvies!

Afbeelding

Waarom een badkamerrenovatie?

Het kan zijn dat uw huidige badkamer niet meer aan uw wensen of behoeften voldoet. Bijvoorbeeld omdat het lastig is om in bad te stappen, de vloeren glad zijn of de badkamer verouderd is. Of misschien is de ruimte om te draaien beperkt, de kraan te laag of de instap van de douche te hoog.

Zie meer voor- en nafoto'sZie meer voor- en nafoto's
inloopdouche-na
inloopdouche-na

Stappenplan badkamerrenovatie

Hieronder ziet u welke stappen we doorlopen bij een badkamerrenovatie. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

1. Inspiratie opdoen

Een nieuwe badkamer begint met inspiratie opdoen. Heeft u al mooie badkamers gezien? Wij helpen u graag op weg. Bekijk bijvoorbeeld onze Japandi badkamers, betonlook badkamers of landelijke badkamers. U kunt natuurlijk ook verschillende stijlen met elkaar combineren. Wilt u meer inspiratie opdoen? Vraag dan onze brochure aan.

2. Wensen in kaart brengen

Wilt u een deel van de badkamer of de gehele badkamer renoveren? En wilt u bijvoorbeeld een inloopdouche, instapbad of een douche-wc? Breng uw eigen wensen in kaart en denk daarbij ook aan uw budget.

3. Gratis thuisadvies en inmeten

We nemen graag samen alle mogelijkheden door tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan huis. We gaan dan ook uw badkamer inmeten. Vervolgens krijgt u een offerte van de nieuwe badkamer.

4. Demonteren en afvoeren

Als alles akkoord is, beginnen we met het demonteren van de oude badkamer. Het materiaal voeren we af.

5. Nieuwe badkamer installeren

Onze eigen monteurs komen vervolgens de badkamer installeren. Ze laten de badkamer bezemschoon achter. Vervolgens kunt u genieten van uw nieuwe badkamer!

Hoelang duurt een badkamerrenovatie?

Wij zorgen ervoor dat u bij een deelrenovatie binnen één dag weer veilig kunt douchen of badderen. Wilt u een gehele badkamerrenovatie? Dit doen we vanaf twee dagen.

Comfort badkamer houtlook met wandpaneel

Badkamerrenovatie zonder breken

Wilt u uw badkamer renoveren, maar wilt u geen grote verbouwing met veel breekwerk? Geen zorgen. MAX Badkamers verzorgt uw badkamerrenovatie met minimaal breekwerk. We plaatsen bijvoorbeeld onze wandpanelen tegen de oude tegels heen of vervangen uw huidige douche voor een inloopdouche.

Afbeelding

Kosten badkamerrenovatie

De kosten van een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Gaat het om een gedeeltelijke renovatie of een gehele renovatie?
  • De afmeting van de badkamer: is het een renovatie van een kleine badkamer of een grote badkamer?
  • De badkamerstijl en de elementen die u kiest, zoals een Sunshower.

Tijdens het gratis adviesgesprek aan huis stellen we op basis van uw wensen een offerte voor u op. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor de badkamerrenovatie en komt u niet voor verrassingen te staan.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

  • 31 pagina's vol met inspiratie
  • Met voor- en nafoto’s van onze klanten
  • 10.000+ tevreden klanten gingen u voor
  • Ontvang direct een kortingscode t.w.v. maximaal € 750

Waar mag de brochure naartoe?

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl