9.2/10 uit 221 reviews

Kleine badkamer renoveren

Bij MAX Badkamers kunt u terecht voor het renoveren van uw badkamer. Met praktische oplossingen benut u de ruimte in uw kleine badkamer optimaal. Met een renovatie van een kleine badkamer door MAX Badkamers heeft u binnenkort een veilige, comfortabele én mooie badkamer.

badkamer met toilet

Renovatie van een kleine badkamer: waar op letten?

Een kleine badkamer kunt u groter laten lijken met behulp van praktische oplossingen. Zo kunt u bewust kiezen voor lichte kleuren of slim omgaan met opbergruimte. We vertellen waar u op kunt letten als u een kleine badkamer renoveert.

Gebruik lichte kleuren in een kleine badkamer

In een kleine badkamer helpen lichte kleuren om de ruimte groter te laten lijken. Wit, beige, of pasteltinten weerkaatsen het licht beter, waardoor uw badkamer een frisse en open uitstraling krijgt.

inloopdouche-na

Kies de juiste wandpanelen

Wandpanelen hebben meerdere voordelen. Zo kunt u zelf de kleur en het patroon kiezen van uw wandpaneel. Uw badkamer lijkt groter als u wandpanelen kiest met een lichte kleur. Bovendien zijn wandpanelen van MAX Badkamers makkelijk te onderhouden. Wandpanelen hebben geen voegen en drogen vanzelf na het douchen, zo heeft u dus minimaal onderhoud.

Afbeelding

Ga slim om met opbergruimte

In een kleine badkamer is het belangrijk om slim om te gaan met opbergruimte. U kunt denken aan zwevende planken, hoekrekken en kastjes die de ruimte niet voller laten lijken. Ook kunt u onder de wastafel een efficiënte opbergruimte creëren.

Afbeelding

Besteed genoeg aandacht aan de veiligheid

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij MAX Badkamers. We renoveren uw badkamer zodat hij veilig, comfortabel en mooi is. In de inloopdouches plaatsen wij een antislipvloer. U kunt ervoor kiezen om ook in de rest van de badkamer een antislipvloer te plaatsen. Daarnaast kunnen wij handgrepen plaatsen in uw badkamer.

Afbeelding

Maak de badkamer toegankelijk

Zorg ervoor dat de badkamer toegankelijk is. Plaats bijvoorbeeld geen hoge drempels. Door slim gebruik te maken van de ruimte in uw kleine badkamer kunt u alsnog comfortabel bewegen, zelfs met hulpmiddelen zoals een rollator.

inloopdouche-na

Kosten van een renovatie van een kleine badkamer

De renovatie van een kleine badkamer is maatwerk. De kosten van een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van de materialen, apparatuur en het werk dat nodig is. Leg uw wensen bij MAX Badkamers neer tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en wij maken een offerte voor u op.

Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. U weet na deze offerte exact wat de renovatie van een kleine badkamer gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Zo betaalt u nooit te veel. De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Ja, ik wil graag gratis thuisadvies!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
  • Focus op veiligheid en comfort
  • Levensloopbestendig
  • 24/7 bereikbaar voor service

Adviesgesprek aanvragen

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl