9.2/10 uit 221 reviews

Voordelen van wandpanelen in de badkamer

Wandpanelen in de badkamer zijn makkelijk te onderhouden dankzij de vuilwerende coating. De wandpanelen hoeft u daardoor niet schoon te maken. Na het douchen drogen ze vanzelf. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten wandpanelen, waardoor er altijd eentje bij uw stijl past. Maar er zijn nog meer voordelen. Je leest ze hier allemaal!

Afbeelding

1. Wandpanelen blijven tientallen jaren mooi

Wandpanelen blijven tientallen jaren mooi De wandpanelen van MAX Badkamers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat komt door de speciale toplaag op de wandpanelen. Deze toplaag bevat een vuilwerende coating. De coating zorgt ervoor dat vuil niet kan worden opgenomen, waardoor de wandpanelen schoon blijven. De wandpanelen gaan jaren mee en blijven er kwalitatief uitzien.

2. Wandpanelen zijn zelfdrogend

Het voordeel van de wandpanelen is dat ze ontzettend gemakkelijk te onderhouden zijn. De speciale coating van de wandpanelen zorgt ervoor dat de panelen zelfdrogend zijn. Dankzij deze coating hoeft u de wandpanelen na het douchen niet steeds droog te maken.

3. U kiest zelf hoe de wandpanelen eruitzien

U kiest zelf hoe uw wandpanelen eruitzien. Kies bijvoorbeeld voor marmerlook, betonlook, houtlook, een look van groene tegels of laat zelfs uw favoriete foto afdrukken op de wandpanelen. U kunt ze volledig samenstellen naar eigen smaak. Door de nauwe samenwerking met de fabrikant, kunnen wij aan al uw wensen voldoen. U vraagt, wij draaien.

4. Wandpanelen worden snel geplaatst

We plaatsen uw nieuwe wandpanelen over bestaande tegels heen. Het voordeel is dat u geen last heeft van voegen zoals dat bij tegels wel het geval kan zijn. Ideaal met schoonmaken.

De wandpanelen worden op maat gemaakt voor uw badkamer. De adviseur komt eerst uw badkamer uitgebreid inmeten. Daarna bestellen we de wandpanelen. De wandpanelen worden dus volledig aangepast op uw specifieke situatie.

Sommige wandpanelen zijn erg groot. Gelukkig weten onze ervaren monteurs hier wel raad mee. Zij hebben de juiste tools (en spierballen) in huis om de wandpanelen op de juiste plek te krijgen.

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl