9.2/10 uit 221 reviews

Toiletrenovatie

Bent u toe aan een nieuw toilet waar u jarenlang zorgeloos mee vooruit kunt? Laat u dan helpen door MAX badkamers. Wij plaatsen het toilet correct en netjes, zodat u dezelfde dag nog gebruik kunt maken van uw nieuwe comforttoilet.

Afbeelding

Waarom een nieuw toilet?

Bent u toe aan een nieuw toilet, bijvoorbeeld omdat uw huidige toilet niet meer veilig en comfortabel is? Wellicht is uw huidige toilet te hoog, te laag of te oud. Of misschien heeft u te weinig ruimte om te bewegen rondom uw toilet.

Gelukkig zijn deze ongemakken snel en eenvoudig te verhelpen dankzij onze kwalitatief hoogwaardige producten. Wij renoveren uw toilet binnen één dag. Dat betekent dat u ‘s ochtends nog gebruik kunt maken van uw oude toilet. ‘s Avonds heeft u al een nieuw toilet.

Toiletrenovatie in een dag

We beginnen altijd met het inmeten van de ruimte. Betreft het een deelrenovatie, zoals het plaatsen van een nieuw toilet, dan doen wij dit in één dag. Al het oude materiaal voeren wij af.

Ook wanneer we uw gehele badkamer veilig en comfortabel maken, hanteren wij dezelfde werkwijze. Oftewel: inmeten, het oude toilet demonteren, overbodige materialen afvoeren, het nieuwe toilet monteren en bezemschoon achterlaten. Een deelrenovatie doen we in een dag. Een gehele badkamerrenovatie doen we vanaf twee dagen.

Het traject van een toiletrenovatie

 1. Bekijk onze gratis brochure. In de gids staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een nieuw toilet van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
 2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij adviseren u gericht op uw specifieke situatie.
 3. We gaan uw toilet inmeten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
 4. We bereiden de toiletrenovatie voor. We kopen materialen in en spreken een datum af om de toiletrenovatie uit te voeren.
 5. We demonteren uw oude toilet. Al het oude materiaal voeren wij af.
 6. We monteren uw nieuwe toilet. De oude situatie maakt nu plaats voor een comfortabele en veilige nieuwe ruimte.
 7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

De kosten van een toiletrenovatie

We leveren voor iedere klant maatwerk. Daarom is op voorhand een exacte prijs inschatten voor een toiletrenovatie lastig. Tijdens een adviesgesprek bij u thuis stellen wij aan de hand van uw wensen een offerte voor u op. Dit adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

U weet na deze offerte exact wat de toiletrenovatie gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Zo betaalt u nooit te veel. De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Afbeelding

Daarom kiest u voor MAX Badkamers

De materialen worden geleverd vanaf vier weken. Dit betekent dat u heel snel uw nieuwe toiletrenovatie kunt laten uitvoeren. Bij MAX Badkamers voeren we binnen één dag een deelrenovatie uit.

Onze adviseurs staan 24/7 voor u klaar voor service. Is een spoedoplossing nodig? Dan staan we voor u klaar en denken we graag met u mee.

adviesgesprek

Ja, ik wil graag gratis thuisadvies!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Focus op veiligheid en comfort
 • Levensloopbestendig
 • 24/7 bereikbaar voor service

Adviesgesprek aanvragen

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl