9.2/10 uit 221 reviews

Seniorentoilet

Een seniorentoilet is hoger dan een standaard toilet. Dit maakt het makkelijker voor u om te gaan zitten en op te staan. Ook heeft een seniorentoilet vaak grepen aan de zijkant. Deze helpen u bij het zitten en opstaan. Een seniorentoilet zorgt voor meer veiligheid en comfort in uw badkamer.

Afbeelding

Wat is een seniorentoilet?

Een seniorentoilet, speciaal ontworpen voor ouderen, is hoger dan gebruikelijke modellen. Hierdoor kost het minder inspanning om te gaan zitten en weer op te staan. Een seniorentoilet kan prettig zijn voor mensen die last hebben van hun gewrichten of beperkte mobiliteit ervaren.

Daarnaast zijn er vaak extra voorzieningen zoals grepen of een antislip oppervlak. Deze aanpassingen zorgen voor meer stabiliteit en veiligheid, waardoor het risico op vallen aanzienlijk vermindert. Een seniorentoilet verhoogt uw zelfstandigheid in de badkamer.

Hoogte van seniorentoilet

De standaardhoogte van een seniorentoilet ligt tussen de 46 en 48 centimeter. Normale toiletten zijn vaak rond de 40 centimeter hoog. Deze extra hoogte van een seniorentoilet vermindert de druk op de knieën en heupen tijdens het zitten en opstaan.

Afbeelding

Senioren wc kopen

Wilt u een senioren wc kopen? Dan bent u bij MAX Badkamers aan het juiste adres. Wij bieden diverse senioren wc’s met verschillende functies. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele wc, maar u kunt ook kiezen voor een douche wc.

Een douche wc is een combinatie van een toilet en bidet en zorgt voor meer zelfredzaamheid en hygiëne in de badkamer. Een douche wc gebruikt een zachte waterstraal om te reinigen. Water speelt een belangrijke rol in de dagelijkse lichaamsverzorging, omdat het optimaal en comfortabel reinigt. U heeft dan geen toiletpapier nodig.

Traject van een seniorentoilet plaatsen

  1. Bekijk onze gratis brochure. In het magazine staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een nieuwe seniorentoilet van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
  2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies.
  3. We gaan uw huidige toilet inmeten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
  4. We bereiden de toiletrenovatie voor. We kopen materialen in en spreken met u een datum af om de renovatie uit te voeren.
  5. We demonteren uw oude toilet. Al het oude materiaal voeren wij af.
  6. We monteren uw nieuwe, veilige en comfortabele seniorentoilet in één dag.
  7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

Seniorentoilet plaatsen in één dag

We begrijpen dat het niet prettig is om tijdens deze periode uw toilet niet te kunnen gebruiken. Daarom biedt MAX Badkamers de mogelijkheid voor een snelle renovatie van uw toilet in slechts één dag.

We hechten veel waarde aan het beperken van overlast en ongemak voor u. Onze monteurs demonteren uw oude toilet met zo weinig mogelijk stof en zonder veel hak- of breekwerk. Eventuele puin voeren wij voor u af, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Als eenmaal alles geïnstalleerd is, zorgen we ervoor dat we uw vernieuwde seniorentoilet netjes en schoon achterlaten, zodat u direct weer gebruik kunt maken van uw nieuwe toilet. Bij MAX Badkamers zetten we ons in voor een efficiënte en klantgerichte service bij elke toiletrenovatie.

Over MAX Badkamers

MAX badkamers is opgericht in 2014. We begonnen als familiebedrijf en zijn uitgegroeid tot een mooi bedrijf, waar inmiddels niet meer alleen familie werkt. Onze visie is comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Samen met u komen we tot een mooie, comfortabele en veilige oplossing.

Afbeelding
Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl