9.2/10 uit 221 reviews

Badkamer in 1 dag

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer die veilig is en waar u nog jarenlang van kunt genieten? Bestel uw badkamer dan bij MAX Badkamers. Onze installateurs plaatsen uw nieuwe badkamer in één dag en zorgen ervoor dat deze veilig én comfortabel is.

inloopdouche

Waarom een nieuwe badkamer in één dag?

Voldoet uw badkamer niet meer aan uw wensen, bijvoorbeeld omdat deze niet meer veilig of comfortabel is? Wellicht heeft uw badkamer een verouderd bad, is het moeilijk om in bad te stappen, is er onvoldoende ruimte om te draaien in uw badkamer, heeft uw badkamer te gladde vloeren of heeft u een hoge douchebak met oude cabine.

Gelukkig zijn deze gevaren snel en eenvoudig te verhelpen dankzij onze kwalitatief hoogwaardige producten. Wij voeren binnen één dag een deelrenovatie uit. Zo hoeft u niet lang in de puin te zitten. U kunt kiezen uit onderstaande opties.

Inloopdouche

Een inloopdouche is een douche waar u makkelijk in en uit kunt lopen. Dat komt doordat de antislipvloer in de douche slechts vier centimeter hoog is. De antislipvloer verkleint de kans op uitglijden. Deze douches zijn ruim en veilig en passen perfect in elke moderne badkamer. Met een inloopdouche maakt u van douchen een ontspannen en veilige ervaring, elke dag weer. Een badkamer met inloopdouche is prettig voor ouderen of mensen die moeite hebben met bewegen.

inloopdouche

Instapbad

Een instapbad is een bad (in combinatie met een douche) met een deurtje. Dit deurtje opent u heel eenvoudig als u het bad instapt. Als u gebruik maakt van het bad of de douche, sluit u het deurtje gemakkelijk. Dankzij de innovatieve magneetkracht van ons model, sluit het deurtje zeer goed af zodat er geen water lekt. Het bad heeft een lage instap, zodat u makkelijk in het bad stapt.

We plaatsen wandpanelen tegen uw tegels en maken geen gebruik van houtwerk. Deze wandpanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De wandpanelen hoeft u na het douchen en badderen niet af te drogen, deze drogen namelijk vanzelf. U kunt kiezen voor een antislipvloer zodat u veilig kunt douchen en badderen.

Afbeelding

Douche wc

Wij plaatsen zowel gewone wc’s als douche wc’s. Een douche wc is een innovatieve combinatie van een toilet en bidet en zorgt voor meer zelfredzaamheid en hygiëne in de badkamer. Onze douche wc's hebben diverse extra functies zoals het wassen met warm water, een verwarmde zitting voor extra comfort, geurzuivering om een onprettige geur te voorkomen. Onze wc’s werken wij af met wandpanelen, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn.

douche wc

Sunshower

De Sunshower straalt laag gedoseerd UV-licht uit. De UV-straling geeft verlichting bij lichamelijke klachten en zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Het infrarode licht zorgt voor een weldadig gevoel en heerlijke warme ontspanning.

sunshower

Het traject van een nieuwe badkamer in één dag

 1. Bekijk onze gratis brochure. In de gids staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een nieuwe badkamer van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
 2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies.
 3. We gaan uw badkamer inmeten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
 4. We bereiden de renovatie voor. We kopen materialen in en spreken met u een datum af om de renovatie uit te voeren.
 5. We demonteren uw oude situatie. Al het oude materiaal voeren wij af.
 6. We monteren uw nieuwe, veilige en comfortabele badkamer. Een deelrenovatie doen wij in één dag. Een gehele badkamerrenovatie doen wij in twee à drie dagen.
 7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

De kosten van een nieuwe badkamer in één dag

We leveren voor iedere klant maatwerk. Daarom is op voorhand een exacte prijs inschatten lastig. Tijdens een adviesgesprek bij u thuis stellen wij aan de hand van uw wensen een offerte voor u op. Dit adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

U weet na deze offerte exact wat een badkamer in één dag gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Zo betaalt u nooit te veel. De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Afbeelding

Daarom kiest u voor MAX Badkamers

Wij leveren al materialen vanaf vier weken. Dit betekent dat u heel snel uw nieuwe badkamer kunt laten monteren. Bij MAX Badkamers voeren we binnen één dag een deelrenovatie uit. Een complete badkamer renoveren we al vanaf twee dagen.

Onze adviseurs staan 24/7 voor u klaar voor service. Is een spoedoplossing nodig? Ook dan staan we voor u klaar en denken we graag met u mee.

Ja, ik wil graag gratis thuisadvies!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Focus op veiligheid en comfort
 • Levensloopbestendig
 • 24/7 bereikbaar voor service

Adviesgesprek aanvragen

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl