9.2/10 uit 221 reviews

Douche wc

Een douche wc bevat een geïntegreerde wasfunctie en zorgt voor meer hygiëne en zelfredzaamheid in de badkamer. Bij MAX Badkamers vindt u verschillende douche wc’s met diverse functies.

douche wc

Wat is een douche wc?

Een douche wc is een combinatie van een toilet en bidet en zorgt voor meer zelfredzaamheid en hygiëne in de badkamer. Een douche wc gebruikt een zachte waterstraal om te reinigen. U heeft dan geen toiletpapier nodig. Water speelt een belangrijke rol in de dagelijkse lichaamsverzorging, omdat het optimaal en comfortabel reinigt. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de natuurlijke wc-hygiëne met water. Daarnaast zorgt een geurzuiveringsfunctie ervoor dat onprettige geuren direct worden weggewerkt, waardoor de badkamer fris ruikt.

comforttoilet

Douche wc’s van MAX

Wanneer u uw toilet wilt renoveren of op zoek bent naar een veilig, toegankelijk en praktisch alternatief van uw huidige toilet, dan kunt u kiezen voor een toiletrenovatie bij MAX Badkamers. Onze douche wc's komen met diverse extra functies zoals het wassen met warm water, een verwarmde zitting voor extra comfort en geurzuivering om een onprettige geur te voorkomen. Wij gebruiken uitsluitend Nederlandse en Duitse materialen van hoge kwaliteit, zodat uw gerenoveerde toilet praktisch én duurzaam is.

De douche wc wordt steeds populairder in Nederland. Dat komt omdat een douche wc onze zelfredzaamheid vergroot. Vaak is het namelijk niet gemakkelijk om op dit gebied zorg te ontvangen.

Douche wc met verschillende functies

Bij ons vindt u douche wc’s met verschillende functies, zoals het wassen met verwarmd water, een verwarmde zitting, geurzuivering en zelfs een telefoonfunctie. Maak de wc-renovatie compleet met nieuwe wanden, fonteintjes en meer.

Deel uw persoonlijke wensen met MAX Badkamers. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de douche wc die aansluit op uw wensen en behoeften.

Een douche wc in 1 dag

Het renoveren van uw toilet kan een ingrijpende klus zijn. Soms neemt het zelfs meerdere dagen in beslag. Het is vervelend om gedurende die tijd geen gebruik te kunnen maken van uw eigen toilet. Daarom biedt MAX Badkamers een snelle toiletrenovatie binnen één dag.

We vinden het belangrijk dat u zo min mogelijk overlast en ongemakken ervaart. Onze installateurs verwijderen uw huidige toilet met zo min mogelijk stof, hak- en breekwerk.

Nadat alles is geïnstalleerd, zorgen wij dat we uw vernieuwde toilet schoon en opgeruimd achterlaten. Zo kunt u snel weer gebruikmaken van uw nieuwe douche wc. Bij MAX Badkamers hebben we een efficiënte en klantvriendelijke aanpak voor uw complete toiletrenovatie.

Stel zelf uw douche toilet samen

Bij MAX Badkamers stelt u samen met onze adviseur uw nieuwe toilet samen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen rondom het gehele proces. We bepalen bijvoorbeeld samen met u de hoogte van het toilet en de diverse opties die daarbij komen kijken. U heeft een ruime keuze uit ons assortiment, met verschillende stijlen en uitvoeringen van toiletten en fonteintjes.

Daarnaast kunt u de vloeren, wanden en zelfs het plafond laten meenemen in de renovatie. Ook hier heeft u keuze uit verschillende kleuren en designs. Ook kunt u door MAX Badkamers een inloopdouche of instapbad laten plaatsen.

Bij MAX Badkamers zijn er tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een radiator en accessoires, het aanbrengen van steunen en/of handgrepen en nog veel meer.

Het traject van een nieuwe douche wc in 1 dag

 1. Bekijk onze gratis brochure. In het magazine staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een nieuwe douche wc van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
 2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies.
 3. We gaan uw badkamer/toilet inmeten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
 4. We bereiden de renovatie voor. We kopen materialen in en spreken met u een datum af om de renovatie uit te voeren.
 5. We demonteren uw oude situatie. Al het oude materiaal voeren wij af.
 6. We monteren uw nieuwe, veilige en comfortabele douche wc. Een deelrenovatie doen wij in één dag.
 7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

Adviesgesprek over een douche wc

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van een douche wc? Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door ons contactformulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis. Leg al uw wensen bij MAX Badkamers neer. Wij zorgen voor een snelle, mooie en praktische toiletrenovatie.

 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Focus op veiligheid en comfort
 • Levensloopbestendig
 • 24/7 bereikbaar voor service
adviesgesprek

Over MAX Badkamers

MAX badkamers is opgericht in 2014. Wij zijn begonnen als familiebedrijf en zijn uitgegroeid tot een mooi bedrijf, waar inmiddels niet meer alleen familie werkt. Onze kernwaarden zijn comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Samen met u komen we tot een mooie, comfortabele en veilige oplossing.

badkamer met toilet

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

 • 31 pagina's vol met inspiratie
 • Met voor- en nafoto’s van onze klanten
 • 10.000+ tevreden klanten gingen u voor
 • Ontvang direct een kortingscode t.w.v. maximaal € 750

Waar mag de brochure naartoe?

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl