9.2/10 uit 221 reviews

Seniorendouche

Een douche voor senioren biedt de perfecte combinatie van veiligheid, comfort en toegankelijkheid. Onze seniorendouche is aangepast om aan uw behoeften te voldoen. De douches zijn uitgerust met functies die het dagelijks gebruik vergemakkelijken, zoals een antislipvloer.

Afbeelding

Wat is een douche voor senioren?

Een douche voor senioren is speciaal ontworpen om ouderen veilig en comfortabel te laten douchen. Bij MAX Badkamers bieden we glazen douchewanden die volledig naar wens op maat zijn gemaakt. De inloopdouches van MAX Badkamers bevatten een antislipvloer. Ook kunt u handgrepen en een zitje plaatsen, zodat u makkelijk en veilig doucht zonder uit te glijden.

Douches voor senioren zijn ruimer dan standaard douches, waardoor er genoeg ruimte is om comfortabel te bewegen. Dit is ideaal voor senioren die extra ondersteuning nodig hebben, gebruikmaken van een douchestoel of met de rollator de douche in willen lopen.

Seniorendouche van MAX Badkamers

Douches voor senioren zijn er in verschillende stijlen en maten. Bij MAX Badkamers bieden wij inloopdouches waar u de douche gemakkelijk in- en uitloopt.

We plaatsen een glazen douchewand aan de ene kant en wandpanelen aan de andere kant. Deze wandpanelen plaatsen we op uw oude tegels. De wandpanelen van MAX Badkamers drogen zelf en bevatten geen voegen. De materialen zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam, zodat u er jarenlang plezier van heeft zonder veel extra schoonmaakwerk.

De wandpanelen kunt u zelf kiezen. Kies bijvoorbeeld voor marmerlook, betonlook of een tegellook. U kunt zelfs uw favoriete afbeelding op onze wandpanelen plaatsen. Tijdens het adviesgesprek bij u thuis kunt u de wandpanelen kiezen. Onze adviseur neemt verschillende stalen mee, zodat u precies ziet hoe het staat met de lichtinval in uw badkamer.

In één dag een geschikte douche voor senioren

Wilt u uw douche aanpassen, zodat deze geschikt is voor senioren? MAX Badkamers helpt daarbij. We renoveren uw douche, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet. Comfort, veiligheid, kwaliteit en service zijn onze kernwaarden. We gebruiken hoogwaardige producten die op maat zijn gemaakt.

Een deelrenovatie voeren wij uit binnen één dag. We demonteren uw oude situatie, voeren troep af zodat u daar geen omkijken meer naar heeft en monteren uw nieuwe douche. ‘s Ochtends kunt u nog in uw oude douche douchen en de volgende dag alweer in uw nieuwe douche.

Afbeelding

Bad/douche voor senioren

Wilt u graag een combinatie van een bad en douche? Ook dat hebben we bij MAX Badkamers. Een instapbad is een bad (in combinatie met een douche) met deurtje. Dit deurtje opent u heel eenvoudig als u het bad instapt. Als u gebruik maakt van het bad of de douche, sluit u het deurtje gemakkelijk.

In de douche is er genoeg ruimte om veilig te bewegen, met extra handgrepen en een zitje voor comfort. De antislipvloer zorgt voor extra veiligheid terwijl u geniet van uw bad of douche. Deze oplossing biedt het beste van beide werelden: comfort en veiligheid.

Het traject van een seniorendouche plaatsen

  1. Bekijk onze gratis brochure. In de brochure staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een seniorendouche van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
  2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij adviseren u gericht op uw specifieke situatie.
  3. We gaan uw oude douche inmeten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
  4. We bereiden de doucherenovatie voor. We kopen materialen in en spreken een datum af om de nieuwe seniorendouche te plaatsen.
  5. We demonteren uw oude douche. Al het oude materiaal voeren wij af.
  6. We monteren uw nieuwe douche. De oude situatie maakt nu plaats voor een comfortabele en veilige nieuwe ruimte.
  7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

Waarom kiezen voor een seniorendouche van MAX Badkamers?

De materialen worden geleverd vanaf vier weken. Dit betekent dat u heel snel uw nieuwe deelrenovatie kunt laten uitvoeren. Bij MAX Badkamers voeren we binnen één dag een deelrenovatie uit. Onze adviseurs staan 24/7 voor u klaar voor service.

Afbeelding
Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl