9.2/10 uit 221 reviews

Over MAX Badkamers

Comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Dát zijn onze kernwaarden. We luisteren naar de behoefte van onze klanten. Met hoogwaardige producten stellen we uw droombadkamer samen die veilig, comfortabel en mooi is. MAX badkamers is opgericht in 2014. Wij begonnen als familiebedrijf en groeiden uit tot een succesvol bedrijf, waar inmiddels niet meer alleen familie werkt.

Afbeelding

Onze kernwaarden

Bij MAX Badkamers luisteren we naar de behoefte van onze klanten. Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij nieuwe producten die aan de vraag voldoen. Wij leveren alles op maat.

Wij zorgen ervoor dat u, wanneer u beperkingen krijgt en wellicht hulp nodig heeft, zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Dit kan soms al met kleine aanpassingen. Bij de renovatie van uw badkamer kijken wij naar wat u wenst en wat er nodig is.

U kiest zelf hoe uw badkamer eruit gaat zien. Kies bijvoorbeeld voor een moderne badkamer, een landelijke badkamer of een gepersonaliseerde badkamer. Het belangrijkste is dat u een badkamer aanschaft waar u jarenlang plezier van heeft.

MAX maakt genieten mogelijk.

Kwaliteit

We gebruiken uitsluitend Nederlandse en Duitse producten van hoge kwaliteit.

Met onze hoogwaardige producten bieden wij u maximaal comfort en luxe in uw badkamer. Van een eenvoudige upgrade van uw badkamer tot een droombadkamer in uw nieuwe woning. Van installatie tot afwerking, alles onder één dak.

Afbeelding

Service

U kunt gratis en vrijblijvend thuisadvies aanvragen. Onze adviseur komt graag naar u toe, waar u ook in Nederland woont.

Bespreek uw wensen met onze adviseur. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Aan de hand van deze bevindingen wordt er een offerte op maat voor u gemaakt.

Afbeelding

Onze monteurs

Ontmoet onze monteurs. Wij werken met vaste monteurs die veel ervaring hebben. Deze vakmensen realiseren uw nieuwe badkamer met minimale overlast. Dankzij onze ervaren monteurs kunnen wij kwaliteit garanderen en weet u wat u kunt verwachten.

De 7 zekerheden van MAX badkamers

We werken volgens onze 7 zekerheden. Zo creëren we de badkamer waar u jarenlang mee vooruit kunt.

Ja, ik wil graag gratis thuisadvies!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
  • Focus op veiligheid en comfort
  • Levensloopbestendig
  • 24/7 bereikbaar voor service

Adviesgesprek aanvragen

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl