9.2/10 uit 221 reviews

Badkamerrenovatie: voor en na

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw badkamerrenovatie? Bekijk voor- en nafoto’s van badkamerrenovaties van MAX Badkamers. We plaatsen complete badkamers, inloopdouches, instapbaden en douche wc’s.

Afbeelding

Complete badkamerrenovatie: voor en na

Comfort, veiligheid, kwaliteit en service zijn onze kernwaarden. Met een complete badkamer van MAX Badkamers weet uzeker dat u een veilige en comfortabele badkamer in huis haalt waar u tientallen jaren profijt van heeft.

Afbeelding
Afbeelding

Inloopdouche: voor en na

Bij MAX Badkamers vindt u allerlei inloopdouches. Zo vindt u er altijd een die past in en bij uw badkamer. Onze installateurs plaatsen binnen een dag uw nieuwe inloopdouche en laten hem bezemschoon achter.

Afbeelding
Afbeelding

Instapbad: voor en na

Met een instapbad stapt u makkelijk in en uit bad, dankzij de lage instap en de deur. De deur kunt u openen als u het bad instapt en sluiten als u er in zit. Vind uw ideale instapbad bij MAX Badkamers. Onze installateurs plaatsen hem binnen één dag.

inloopdouche-na
inloopdouche-na

Douche wc: voor en na

Een douche wc bevat een geïntegreerde wasfunctie en zorgt voor meer hygiëne en zelfredzaamheid in de badkamer. Bij MAX Badkamers vindt u verschillende douche wc’s met diverse functies. Ook de douche wc plaatsen we binnen één dag.

Afbeelding
Afbeelding

Kosten van een voor- en na badkamer

We leveren voor iedere klant maatwerk. Daarom is op voorhand een exacte prijs inschatten voor een badkamerrenovatie lastig. De prijs wordt beïnvloed door allerlei factoren, zoals de materialen en de omvang van de badkamerrenovatie. Ook andere extra’s, zoals een Sunshower, beïnvloeden de prijs.

Tijdens een adviesgesprek bij u thuis stellen wij aan de hand van uw wensen een offerte voor u op. Dit adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. U weet na deze offerte exact wat uw badkamerrenovatie gaat kosten, zonder verrassingen achteraf.

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl