9.2/10 uit 221 reviews

Complete badkamer kopen

Voor het renoveren van een complete badkamer bent u bij MAX Badkamers aan het juiste adres. U kunt een complete badkamer kopen die voldoet aan uw wensen en behoeften. De badkamers van MAX Badkamers zijn comfortabel en veilig, zodat u hier nog jaren mee vooruit kunt.

complete badkamer

Complete badkamer kopen?

Bij MAX Badkamers kunt u een complete badkamer kopen. Comfort, veiligheid, kwaliteit en service zijn onze kernwaarden. Met een complete badkamer van MAX Badkamers weet u daardoor zeker dat u een veilige en comfortabele badkamer in huis haalt waar u nog jarenlang profijt van heeft.

U heeft bij MAX Badkamers verschillende opties: een deelrenovatie of een complete renovatie. Een deelrenovatie kan al binnen één dag. Een complete renovatie doen wij vanaf twee dagen. Bij een complete renovatie kunt u bijvoorbeeld een instapbad, inloopdouche en douche wc laten plaatsen. Ook kiest u een nieuw wastafelmeubel en een nieuwe kraan die volledig naar uw smaak is. Bovendien hebben wij eindeloze keuzes in wandpanelen. Bij een complete badkamerrenovatie zorgen wij ervoor dat uw complete badkamer veilig en comfortabel is.

Afbeelding
Afbeelding

Maak uw badkamer compleet

U kunt uw badkamerrenovatie compleet maken door extra’s toe te voegen aan de badkamer. Zo heeft u bijvoorbeeld de optie om in de gehele badkamer een antislipvloer te laten leggen. Of misschien wilt u een Sunshower laten plaatsen in uw douche. Ook kunt u kiezen voor een droogfunctie bij de douche wc.

Er zijn nog veel meer extra opties. Leg al uw wensen neer bij onze adviseur tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wij denken met u mee en realiseren graag de badkamer die aan al uw wensen en behoeftes voldoet.

Afbeelding

Renovatie van een complete badkamer

Wij werken met een vaste werkwijze als we een complete badkamer renoveren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  1. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij adviseren u gericht op uw specifieke situatie. Dit advies is gratis en vrijblijvend.
  2. We komen langs om uw badkamer in te meten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
  3. We bereiden de complete renovatie voor. We kopen materialen in en spreken een datum af om de nieuwe badkamer te plaatsen.
  4. We demonteren uw oude badkamer. Al het oude materiaal voeren wij af, zodat u hier geen omkijken meer naar hebt.
  5. We monteren uw nieuwe badkamer. Uw oude badkamer maakt nu plaats voor een comfortabele en veilige badkamer, waar u nog jarenlang van geniet.
  6. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar.

Gratis adviesgesprek voor een complete badkamer

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van een complete badkamer? Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door ons contactformulier in te vullen. Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis. Leg al uw wensen bij MAX Badkamers neer.

Over MAX Badkamers

MAX Badkamers is opgericht in 2014. Wij zijn begonnen als familiebedrijf en zijn uitgegroeid tot een mooi bedrijf, waar inmiddels niet meer alleen familie werkt. Onze kernwaarden zijn comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Samen met u komen we tot een mooie, comfortabele en veilige oplossing.

inloopdouche
Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl