9.2/10 uit 221 reviews

Badkamerrenovatie zonder breken

Bij het renoveren van een badkamer denkt men al snel aan puin en overlast. Maar het kan gelukkig ook anders. Met een badkamerrenovatie met minimaal breekwerk heeft u weinig puin en overlast. Ook gaat het veel sneller, zo voeren we een deelrenovatie binnen een dag uit en een gehele renovatie binnen twee à drie dagen. In deze blog leest u alle voordelen van een badkamerrenovatie met minimaal breekwerk en hoe we dit aanpakken.

Afbeelding

Voordelen van een badkamerrenovatie met minimaal breekwerk

Uw badkamer renoveren met minimaal breekwerk betekent dat u niet te maken krijgt met de rommel en al het lawaai van een badkamerrenovatie. Omdat er bijna niet afgebroken en gesloopt wordt, ervaart u veel minder overlast. Er is bijna geen stof, puin of geluid, wat vooral prettig is als u thuis blijft tijdens de renovatie. Dit maakt het proces veel minder stressvol en verstorend.

Maar een renovatie met bijna geen breekwerk gaat nog veel verder dan alleen het verminderen van overlast. Een van de grootste voordelen van een renovatie zonder breken is de snelheid waarmee de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Traditionele renovaties kunnen weken of zelfs maanden duren, terwijl u met een renovatie zonder breken een nieuwe badkamer in een dag kan hebben. Dit betekent dat u snel gebruikmaakt van uw vernieuwde badkamer.

Badkamer renoveren met minimaal breekwerk

Dankzij verschillende technieken kan MAX Badkamers uw badkamer renoveren met minimaal breekwerk. Een van onze belangrijkste technieken is het plaatsen van wandpanelen. We plaatsen uw nieuwe wandpanelen over bestaande tegels heen. Het voordeel is dat u geen last heeft van voegen zoals dat bij tegels wel het geval kan zijn. Ideaal met schoonmaken. Ook kunnen we ze heel snel plaatsen.

De wandpanelen worden op maat gemaakt voor uw badkamer. De adviseur komt eerst uw badkamer uitgebreid inmeten. Daarna bestellen we de wandpanelen. De wandpanelen worden dus volledig aangepast aan uw specifieke situatie.

Sanitair vernieuwen zonder breken

Al voor verschillende klanten hebben wij badkamerrenovaties uitgevoerd met minimaal breekwerk. We vernieuwen sanitair en maken uw badkamer weer veilig, comfortabel en mooi.

Bekijk meer voor- en nafoto'sBekijk meer voor- en nafoto's
Afbeelding
Afbeelding

Ook een badkamerrenovatie met minimaal breekwerk?

Wilt u uw badkamer renoveren, maar wilt u geen grote verbouwing met veel breekwerk? Dan zit u goed bij MAX Badkamer. Wij zorgen ervoor dat u bij een deelrenovatie binnen één dag weer veilig kunt douchen of badderen. Wilt u een gehele badkamerrenovatie? Dit doen we vanaf twee dagen.

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl