9.2/10 uit 221 reviews

Langer thuis wonen

De meeste ouderen wonen het liefst zo lang mogelijk thuis. Om dat mogelijk te maken, is het soms noodzakelijk om het huis iets aan te passen of om hulp in te schakelen. MAX Badkamers helpt u daarbij, door uw onveilige en verouderde badkamer binnen een dag weer veilig en comfortabel te maken. Daarnaast zijn er nog meer hulpmiddelen die u helpen om langer thuis te wonen.

Afbeelding

Voordelen van thuis wonen

Veel mensen vinden het fijn om langer thuis te wonen. Thuis blijven wonen heeft namelijk veel voordelen. Uw eigen huis geeft u rust en comfort. U kent de buurt en uw buren. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid. Ook is thuis blijven wonen vaak goedkoper dan verhuizen naar een zorginstelling. Daarnaast hoeft u geen afscheid te nemen van uw geliefde tuin of huisdier. Thuis blijven wonen betekent dat u kunt blijven genieten van uw eigen omgeving.

Aanpassingen in huis om langer thuis te wonen

Om langer thuis te wonen, is het soms noodzakelijk om uw huis veiliger te maken. MAX Badkamers helpt mensen om hun badkamer veiliger en comfortabeler te maken.

Inloopdouche

Een inloopdouche is een douche zonder hoge drempels. U stapt makkelijk in en uit de douche. De inloopdouches van MAX Badkamers bevatten bovendien een antislip-douchevloer. Dit verkleint de kans op vallen. Ook is een inloopdouche ruim genoeg voor een douchezitje. Zo kunt u zittend douchen.

De inloopdouches zijn ruim en veilig en passen perfect in elke moderne badkamer. Met een inloopdouche maakt u van douchen een ontspannen en veilige ervaring, elke dag weer. Een badkamer met inloopdouche is prettig voor ouderen of mensen die moeite hebben met bewegen.

Instapbad

Wilt u graag blijven badderen? Dan is een instapbad een uitkomst. Een instapbad is een bad (in combinatie met een douche) met deurtje. Dit deurtje opent u heel eenvoudig als u het bad instapt. Als u gebruik maakt van het bad of de douche, sluit u het deurtje gemakkelijk. Dankzij de innovatieve magneetkracht van ons model, sluit het deurtje zeer goed af. Zo lekt er geen water.

Met een instapbad geniet u van het comfort van een vol bad, zonder de gebruikelijke moeite om erin te komen. Een bad nemen is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Het warme water helpt spieren te ontspannen en kan pijn verlichten.

Douche wc

Een douche wc combineert een toilet met een bidet. Dit zorgt voor extra comfort, hygiëne en zelfredzaamheid in de badkamer. Een douche wc gebruikt een zachte waterstraal om te reinigen. U heeft dan geen toiletpapier nodig. Dat is handig als u wat minder mobiel bent. Daarnaast zorgt een geurzuiveringsfunctie ervoor dat er geen onprettige geuren zijn, waardoor de ruimte fris ruikt. De douche wc monteren we, indien gewenst, op aangepaste hoogte.

Beugels en steunen

Beugels en steunen in de badkamer zorgen voor extra houvast. We plaatsten ze voor u bij het toilet, de douche of het bad. Ze bieden u stabiliteit en verkleinen de kans op uitglijden. MAX Badkamers plaatst beugels op de juiste plekken in uw badkamer.

Antislipvloer

Een gladde vloer kan gevaarlijk zijn, vooral in de badkamer. Een antislipvloer in de inloopdouche of in het instapbad verkleint de kans op uitglijden. Deze vloer zorgt voor extra grip, zelfs als deze nat is. Het is een simpele aanpassing die uw veiligheid aanzienlijk vergroot. Onze inloopdouches bevatten standaard een antislipvloer van hoogwaardige kwaliteit. Bij de instapbaden zijn ze optioneel. Als u wilt, plaatsen we de antislipvloer ook in de rest van uw badkamer.

Extra hulp om langer thuis te wonen

Naast aanpassingen in uw huis kunt u ook andere hulpmiddelen inschakelen. Mantelzorgers spelen een belangrijke rol bij langer thuis wonen. Vaak zijn dit familieleden of vrienden die u helpen met dagelijkse taken. De overheid biedt steun aan mantelzorgers, zoals vervangende zorg (respijtzorg) of een mantelzorgcompliment. Deze hulp zorgt ervoor dat uw mantelzorger niet overbelast raakt.

Adviesgesprek over een badkamerrenovatie

Langer thuis wonen biedt veel voordelen, maar vraagt om aanpassingen. MAX Badkamers helpt u met de juiste oplossingen in uw badkamer, zoals een inloopdouche, instapbad of antislipvloer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan door ons contactformulier in te vullen. Bespreek uw wensen met MAX Badkamers. We zorgen voor een snelle, mooie en praktische badkamerrenovatie.

  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Focus op veiligheid en comfort
  • Levensloopbestendig
  • 24/7 bereikbaar voor service
Afbeelding
Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl