9.2/10 uit 221 reviews

Douchebak vervangen door inloopdouche

Wilt u uw douchebak vervangen door een inloopdouche? MAX Badkamers helpt u! Wij vervangen uw oude douchebak voor een veilige inloopdouche binnen één dag, zodat u weer snel veilig kunt douchen.

Afbeelding

Van douchebak naar een inloopdouche in 1 dag

Een douchebak kan naarmate u ouder wordt steeds onveiliger worden. Daarom is het vervangen van de douchebak door een inloopdouche de veilige keuze. Renoveren kan veel onrust met zich meebrengen. Daarom vervangen wij uw douchebak door een nieuwe douche in één dag. Zo stapt u de volgende dag al in een nieuwe en veilige inloopdouche.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis gratis thuisadviesgesprek aan. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek geven wij u advies op maat.

Voordelen van een inloopdouche

Een inloopdouche is de veilige optie ten opzichte van een douchebak. U heeft vergeleken met een douchebak geen last meer van een hoge instap met een inloopdouche. Zo loopt u makkelijk de douche in en uit, met minimaal risico op vallen. Bij MAX Badkamers werken wij met een hoogwaardige antislipvloer, zodra deze nat wordt staat u zo vast als een huis op de douchevloer. De inloopdouche bevat een douchewand die op maat is gemaakt voor uw badkamer.

Bij MAX Badkamers zorgen wij ervoor dat uw inloopdouche volledig op uw wensen is afgestemd. Zo kunt u weer veilig douchen in één dag. Daarnaast kunt u kiezen voor een regendouche, een stortdouche en een sunshower.

Afbeelding
Afbeelding

De kosten van een douchebak vervangen door een inloopdouche

Met onze efficiënte werkwijze toveren wij uw oude douchebak binnen één dag om naar een veilige inloopdouche. Wij beginnen met het zorgvuldig opmeten van de ruimte waarin de douchebak wordt vervangen door de inloopdouche. Zo komen wij niet voor verrassingen te staan en kunnen wij op de dag van de deelrenovatie direct aan de slag.

Op de dag van de renovatie plakken wij de looproute af, zodat uw huis netjes blijft. We verwijderen eerst de oude douchebak. Onze monteurs voeren de oude materialen direct af, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Vervolgens plaatsen wij de inloopdouche. Wij maken gebruik van dunne wandpanelen die we tegen de oude tegels plaatsen. Zo heeft u minimaal ruimteverlies. Als alles op zijn plek staat zorgen de monteurs ervoor dat uw badkamer bezemschoon is. Zo kunt u de volgende dag weer veilig douchen.

Het traject van het vervangen van een douchebak voor een inloopdouche

 1. Bekijk onze gratis brochure. In de gids staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een douche van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
 2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij adviseren u gericht op uw specifieke situatie.
 3. We gaan uw oude douchebak inmeten.
 4. We bereiden de deelrenovatie voor. We kopen materialen in en spreken een datum af om uw douchebak te vervangen voor een nieuwe inloopdouche.
 5. We demonteren uw oude douchebak. Al het oude materiaal voeren wij af.
 6. We monteren uw nieuwe inloopdouche. De oude situatie maakt nu plaats voor een comfortabele en veilige nieuwe ruimte.
 7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

Daarom kiest u voor MAX Badkamers

Door de korte levertijd kunnen wij snel uw nieuwe douche plaatsen. Bij MAX Badkamers voeren we binnen één dag een deelrenovatie uit. Het vervangen van uw douchebak door een inloopdouche doen we dus in één dag. Onze adviseurs staan 24/7 voor u klaar voor service, zodat u snel weer veilig kunt douchen.

Afbeelding

Ja, ik wil graag gratis thuisadvies!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Focus op veiligheid en comfort
 • Levensloopbestendig
 • 24/7 bereikbaar voor service

Adviesgesprek aanvragen

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl