9.2/10 uit 221 reviews

Badkamerinspiratie

Bent u op zoek naar uw ideale badkamer, maar weet u nog niet zo goed wat u precies zoekt? Hier vindt u een dosis badkamerinspiratie. Van een ensuite badkamer tot een retro badkamer en van een Scandinavische badkamer tot een kleurrijke badkamer: bij MAX Badkamers zijn er heel veel mogelijkheden.

Afbeelding

Badkamer ideeën

Als u op het internet rondkijkt, vindt u honderden badkamer ideeën. Allerlei kleuren, materialen en stijlen komen voorbij. Bijna alles is mogelijk bij MAX Badkamers. We plaatsen badkamers in tientallen stijlen. U kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerde badkamer: laat bijvoorbeeld uw lievelingsfoto afdrukken op een wandpaneel. Leg al uw wensen bij ons neer en we creëren samen uw droombadkamer.

Japandi badkamer

De Japandi badkamer combineert Japanse eenvoud met Scandinavisch design. U ziet veel natuurlijke materialen en rustige kleuren. Met deze stijl creëert u rust in uw huis. De heldere lijnen en het minimalistische design helpen ook om de ruimte overzichtelijk en toegankelijk te houden.

Afbeelding

Betonlook badkamer

Een betonlook badkamer heeft een moderne en strakke uitstraling. Het gebruik van betonachtige materialen geeft de ruimte een stoer karakter dat toch warm aanvoelt. Dankzij de onderhoudsvriendelijke materialen van MAX Badkamers en de naadloze afwerking is een betonlook badkamer zeer geschikt als veilige badomgeving.

Afbeelding

Marmer badkamer

Marmerlook brengt luxe en elegantie in uw badkamer. Het natuurlijke patroon van marmer zorgt voor een unieke uitstraling. De wandpanelen met marmerlook zijn eenvoudig schoon te houden.

Afbeelding

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer is warm en uitnodigend dankzij het gebruik van zachte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout. Deze stijl creëert een comfortabele en ontspannende sfeer.

Afbeelding

Industriële badkamer

De industriële stijl kenmerkt zich door robuuste materialen zoals metaal en onbewerkt hout. Deze stijl is functioneel en stijlvol, met een focus op ruimtelijkheid.

Afbeelding

Scandinavische badkamer

De Scandinavische badkamer bevat veel lichte kleuren, hout en andere natuurlijke elementen. De eenvoudige en functionele materialen van MAX Badkamers maken deze badkamer veilig en gebruiksvriendelijk.

Afbeelding

Badkamers in verschillende kleuren

Naast de verschillende badkamerstijlen, kunt u kiezen voor allerlei kleuren. Een marmerlook kunt u bijvoorbeeld kiezen in een zwarte kleur of een witte kleur. De mogelijkheden zijn oneindig. Word geïnspireerd door badkamers in verschillende kleuren.

Groene badkamer

Een groene badkamer brengt de natuur binnen. Deze kleur werkt ontspannend en verfrissend. Groen gaat mooi samen met hout en witte elementen, waardoor de ruimte een rustige sfeer krijgt.

inloopdouche

Gouden badkamer

Goud brengt een vleugje luxe in de badkamer. Deze kleur kan op subtiele wijze worden toegepast in lampen en accessoires. Goud combineert prachtig met donkere kleuren voor een veilige maar luxueuze sfeer.

Afbeelding

Blauwe badkamer

Blauw staat voor kalmte en sereniteit. In een badkamer zorgt deze kleur voor een frisse en heldere look. Blauw creëert een veilige en rustige omgeving.

Afbeelding

Grijze badkamer

Grijs is modern en tijdloos. Het is een kleur die makkelijk te combineren is met andere kleuren en materialen. Een grijze badkamer is stijlvol en praktisch.

Afbeelding

Zwarte badkamer

Zwart is stijlvol en voegt diepte toe aan uw badkamer. Gecombineerd met goede verlichting en witte accenten, blijft de ruimte helder en veilig.

Afbeelding

Beige badkamer

Beige is een zachte en neutrale kleur die rust uitstraalt. Het is een veelzijdige kleur die goed samen gaat met natuurlijke materialen. Een beige badkamer oogt groter en lichter.

inloopdouche

Laat uw droombadkamer ontwerpen

Bent u nieuwsgierig geworden naar mogelijkheden rondom uw droombadkamer? Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door het formulier in te vullen. Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
  • Focus op veiligheid en comfort
  • Levensloopbestendig
  • 24/7 bereikbaar voor service
  • 10 jaar garantie
Afbeelding
Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl