9.2/10 uit 221 reviews

Badkamertrends 2024

Bent u van plan om uw badkamer te laten renoveren in 2024? Dan bent u bij MAX Badkamers aan het juiste adres! We hebben de nieuwste en meest inspirerende badkamertrends voor u op een rijtje gezet.

Afbeelding

Badkamertrend 1: Japandi

Een van de meest opvallende trends van 2024 is Japandi. Natuurlijke materialen, strakke lijnen en rustige kleuren: deze stijl combineert de eenvoud van de Japanse stijl met het warme van het Scandinavische design. Een badkamer in Japandi-stijl heeft een natuurlijke en rustige uitstraling. De strakke lijnen in combinatie met de rustige, neutrale kleuren maken de ruimte overzichtelijk en toegankelijk.

Afbeelding

Badkamertrend 2: Tover uw badkamer om met wandpanelen

Bij MAX Badkamers werken we met wandpanelen, omdat ze veel voordelen hebben. Wandpanelen zijn er in verschillende vormen en maten en zijn heel populair. Met wandpanelen zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan een look van grote tegels voor een moderne uitstraling of kies juist een look van kleine tegels voor een authentiek gevoel. Een wandpaneel met tegellook geeft uw badkamer een unieke uitstraling.

Met onze efficiënte werkwijze renoveren wij uw badkamer in één dag. Daarnaast zijn wandpanelen makkelijker te onderhouden. U kiest zelf hoe uw wandpanelen eruitzien. Kies bijvoorbeeld voor marmerlook, betonlook, houtlook, een look van groene tegels of laat uw favoriete foto afdrukken op de wandpanelen.

Badkamertrend 3: Hotel chic

Met hotel chic brengt u het luxe gevoel van een hotelbadkamer naar huis. Hotel chic staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen zoals marmer en een vrijstaande badkuip. Als u dit combineert met luxe accessoires, zoals een grote spiegel boven de wastafel of een dikke badmat, heeft u thuis een echt vijf sterren-gevoel.

Badkamertrend 4: Organische vormen

Organische vormen in de badkamer – zoals spiegels, wastafels, badkuipen, kranen en accessoires – zorgen voor een zachte uitstraling en breken de strakke lijnen. Het toepassen van deze vormen geeft een rustige, maar ook speelse uitstraling. Dit zorgt voor balans tussen strakke en ronde afwerkingen in de badkamer.

Badkamertrend 5: Natuurlijke kleuren

Beige en zandkleuren zijn populaire kleuren. Deze warme en neutrale kleuren zorgen voor een rustige uitstraling in de badkamer. Beige is ideaal als u wit net te simpel vindt en grijs te grauw. Het toepassen van verschillende tinten beige maakt de badkamer speelser en geeft ook diepte.

Afbeelding

Meer inspiratie nodig?

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw badkamer? Vraag de gratis brochure aan en laat u inspireren. Of vraag een adviesgesprek aan door het formulier in te vullen. Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0341-781111.

Afbeelding

Gratis brochure

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

  • 31 pagina's vol met inspiratie
  • Met voor- en nafoto’s van onze klanten
  • 10.000+ tevreden klanten gingen u voor
  • Ontvang direct een kortingscode t.w.v. maximaal € 750

Waar mag de brochure naartoe?

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl