9.2/10 uit 221 reviews

Douche in 1 dag

Wilt u graag een nieuwe douche, maar zit u liever niet wekenlang in de rommel? Dan kunt u een douche in één dag laten plaatsen door MAX Badkamers. ‘s Ochtends maakt u nog gebruik van uw oude douche en de volgende dag stapt u weer onder uw nieuwe douche.

inloopdouche

Nieuwe douche in één dag

Wilt u graag een nieuwe douche? Wij snappen dat u liever niet te lang in de puin van een verbouwing zit. Daarom plaatsen wij uw nieuwe douche in één dag. Voordat we de badkamerrenovatie uitvoeren, meten we de ruimte op. Op de dag van de renovatie starten we met het weghalen van de oude douche. Oude materialen worden door de installateurs afgevoerd, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Vervolgens monteren onze ervaren monteurs de nieuwe inloopdouche. We maken gebruik van dunne wandpanelen die we tegen uw oude tegels plaatsen. Hierdoor heeft u minimaal ruimteverlies in uw badkamer. Onze monteurs laten uw nieuwe badkamer bezemschoon achter.

Heeft u een bad in uw badkamer die u wilt vervangen? Ook dit regelen we bij MAX Badkamers voor u. U gaat dan van bad naar douche in één dag. Of kies voor een instapbad.

Afbeelding
Afbeelding

Kosten van een douche in één dag

We leveren voor iedere klant maatwerk. Daarom is op voorhand een exacte prijs inschatten voor een douche in één dag lastig. De prijs wordt beïnvloed door allerlei factoren, zoals materiaalkeuze en afmetingen.

Om te weten wat het kost om een douche in één dag te plaatsen, kunt u een adviesgesprek aanvragen. Aan de hand van uw wensen stellen we een offerte voor u op. Dit adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. In de offerte staat precies wat een douche in één dag gaat kosten. Zo betaalt u nooit te veel en komt u niet voor verrassingen te staan. We leveren de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Afbeelding

Het traject van een douche in één dag

 1. Bekijk onze gratis brochure. In de gids staan voor- en nafoto’s van mensen die kozen voor een nieuwe douche van MAX Badkamers. Zo kunt u alvast ideeën en inspiratie op doen.
 2. Ontvang (thuis)advies op maat. Wij adviseren u gericht op uw specifieke situatie. Dit advies is gratis en vrijblijvend.
 3. We komen langs om uw badkamer in te meten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
 4. We bereiden de deelrenovatie voor. We kopen materialen in en spreken een datum af om de nieuwe douche in een dag te plaatsen.
 5. We demonteren uw oude douche. Al het oude materiaal voeren wij af.
 6. We monteren uw nieuwe douche, zodat u nog jarenlang comfortabel en veilig kunt douchen.
 7. Heeft u achteraf vragen of heeft u hulp nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar.

Daarom kiest u voor MAX Badkamers

De levertijd van onze materialen is vier weken. Dit betekent dat u heel snel uw nieuwe douche kunt laten plaatsen. Bij MAX Badkamers voeren we binnen één dag een deelrenovatie uit. Een douche plaatsen we dus in één dag. Een complete badkamer renoveren we vanaf twee dagen. Onze adviseurs staan 24/7 voor u klaar voor service.

adviesgesprek

Ja, ik wil graag gratis thuisadvies!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de veelheid van onze mogelijkheden?

Bel dan naar 0341-781111 of vraag een adviesgesprek aan door bijstaand formulier in te vullen.

Wij komen vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis.

 • Gratis persoonlijk advies op maat
 • Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Focus op veiligheid en comfort
 • Levensloopbestendig
 • 24/7 bereikbaar voor service

Adviesgesprek aanvragen

Privacy policy|

Copyright maxbadkamers.nl